Όχι και τόσο φρέσκα νέα από Την Αμερική

Οι New York Times πάντα εφευρετικοί και καθώς τους λείπουν τα φρέσκα νέα από τα θέατρα και καθώς ο Covid θερίζει τις Ην. Πολιτείες σκέφτηκαν να βάλουν στο παιχνίδι τους αναγνώστες τους και να ζητήσουν να θυμηθούν μια …αξέχαστη στιγμή από κάποια παράσταση στα καλοκαιρινά θεατρικά (Σαιξπηρικά κατά κανόνα) φεστιβάλ, στις ειδυλλιακά ών προηγούμενων χρόνων. Πολλοί ανταποκρίθηκαν και έτσι μια παρέλαση ιστοριών και γεγονότων έλαβε χώρα.
Τι έγινε στην κοιλιά του Φάλσταφ όταν πήγε και κάθισε πάνω του ένα πουλί ? Δεν θα μας ενδιέφερε καθόλου αν τον Φάλσταφ στο Ερρίκο τον ΙV του Σαιξπηρ δεν τον έπαιζε ο Έλληνας πολίτης Τομ Χανκς σε ανοιχτή παράσταση στο LA.

Τι έκανε η ηθοποιός Suzanne Laird όταν παίζοντας την Ιουλιέτα σηκώθηκε ένας απίστευτος αέρας και πήρε όλο το σκηνικό και το σκόρπισε στους πέντε ανέμους, η μάλλον στα κεφάλια των θεατών που έτρεχαν να σωθούν? Ψυχραιμότατα σήκωσε την εξώπορτα του αρχοντικού των Καπουλέτων για να μπορέσουν να περάσουν η mam and dad. Γιατί πως να ανοίξουν οι γέροντες γονείς μία πόρτα που είναι σωριασμένη κάτω?
Και άλλα πολλά νόστιμα διάβασε ο Hamlet στους NY times. Θεατρική πενία τέχνες κατεργάζεται.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x