Η αβάστακτη γοητεία των trailers

Πάντα έμενα με το στόμα ανοιχτό μπροστά στην θεαματικότητα των trailers.
Καθώς συμπυκνώνονται οι καλύτερες σκηνές της ταινίας σε ένα μαγικό μοντάζ, νόμιζα πάντα ότι έτσι θα ήταν όλη η ταινία και θα έβγαινα από το σινεμά περπατώντας περίπου 10 εκατοστά πάνω από το έδαφος. Δεν συνέβαινε σχεδόν ποτέ. Μέχρι που η πεποίθηση γύρισε στο αντίθετο της και όταν έβλεπα στα «Προσεχώς» ένα εντυπωσιακό τρέιλερ ήξερα ότι με περίμενε η απογοήτευση, χαμογελούσα πονηρά και τελικά πήγαινα από τους πρώτους.
Η νίκη των ειδικών εφέ είναι συντριπτική .
Ο θαυμασμός ανήκει και πάλι στους ηθοποιούς. Αφού μπορούν και παίζουν τα πάντα μπροστά σε ένα πανί με ένα κακόγουστο πράσινο χρώμα είναι άξιοι συγχαρητηρίων.   Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους τους βλέπουν.
Δείτε το trailer του καινούργιου Dune και θα καταλάβετε. Το τρίτο στη σειρά έργο που βασίζεται στο επικό βιβλίο του Frank Herbert δεν κρύβει τη φιλοδοξία του Denis Villneuve να δημιουργήσει το καινούργιο Star war και να επισκιάσει τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών». Καλή αντάμωση λοιπόν στους αμμόλοφους του πλανήτη Arakis και προσοχή στους αμμοσκώληκες. Ίσως συναντηθούμε στην αίθουσα. Θα είμαι εκείνος με την μεγάλη χάρτινη γαβάθα με ποπ-κόρν και coca-cola που κάθεται μπροστά-μπροστά και θαυμάζει τις χιλιάδες τόνους άμμου του σκηνικού,  τον Stellan Skarsgard, την κλασσική αξία της Charlotte Rampling και τον Javier Bardem.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x