Πάμε στο Royal Court για ένα καφέ

Το Royal Court Theater είναι κλειστό ακόμη. Σας προσφέρει όμως μια σειρά διαδικτυακών θεατρικών και καλλιτεχνικών γεγονότων. Με κύριο άξονα τους συγγραφείς και την πρωτογενή θεατρική δημιουργία, τομείς που έχει μεγάλη παράδοση μέσα από την σχολή του, τα workshops θεατρικής γραφής και δραματουργίας, προτείνει στο κοινό μια σειρά από events και πρωτοβουλίες κατ΄ άλλους πρωτότυπες και πρωτοποριακές κατ΄ άλλους διστακτικές και συντηρητικές.

  1. The Young Agitators project: 29 νέοι συγγραφείς για 33 μέρες, έγραψαν, μίλησαν, γνωρίστηκαν, αντάλλαξαν απόψεις αυτες τις μερες τις εσωστρέφειας, για κάθε τι που αφορά τη δουλειά τους.
  2. Playwrights Podcasts: συζητήσεις με ανερχόμενους θεατρικούς συγγραφείς.
  3. The«Ear for Eye» play text: Η συγγραφέας Debbie Tucker Green προσφέρει το έργο της σε κοινή θέα και ανάγνωση, δωρεάν στο διαδίκτυο έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2020.
  4. Playwrights share their experience through writing exercises: Συγγραφείς μοιράζονται και μοιράζουν στο κοινό ασκήσεις ύφους και γραφής για να τις δοκιμάσετε στο σπίτι με τα παιδιά, την πεθερά, τον μπατζανάκη και την συννυφάδα σας.
  5. BBC Bite size GCSE Drama resources: εδώ και 4 χρόνια και με την υποστήριξη του Hamlet Films, υποστηρίζει την χρήση θεατρικών κειμένων στην τάξη και την συνέργια του Θεάτρου με την Εκπαίδευση. Εάν είστε εκπαιδευτικός αξίζει να ενημερωθείτε.
  6.  Caretaker, a durational installation project: Η συγγραφέας Hester Whillingworth παρουσιάζει το χώρο του θεάτρου μέσα από μια ψηφιακή, τρισδιάστατη ξενάγηση. Σας  έλειψε ο χώρος του Θεάτρου? Επισκεφτείτε τον όποια ώρα της μέρας ή της νύχτας θέλετε, ακούστε τα μικρά ηχητικά κομμάτια ή απλά περιηγηθείτε και απολαύστε την ησυχία και την γαλήνη του άδειου χώρου.

Και βέβαια, μετά απ΄ όλα αυτά, ήρθε η στιγμή να πάρετε μια ανάσα. Το καφέ του Royal Court είναι ανοιχτό και σας περιμένει  για ένα ρόφημα. Παραστάσεις εν ευθέτω χρόνω καιρού και κυρίως ιού επιτρέποντος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x